Blog

Kamenný koberec je krásný, ale pozor na realizační firmu

Kamenný koberec je krásný, ale pozor na realizační firmu

Kamenný koberec je vhodný jako moderní a funkční úprava povrchů ploch kolem bazénů, teras, balkonů, schodišť, koupelen a mnoha dalších vodorovných i svislých ploch v interiéru i exteriéru. Nabízíme kompletní dodávku kamenných a pískových koberců a realizaci pokládky včetně záruky.

Ratanový nábytek

Ratanový nábytek

Velmi atraktivní a pohodlný nábytek, který se hodí do každého interiéru i exteriéru, je nábytek z umělého ratanu. Zjistěte, jak je umělý ratan odolný, pevný a jak snadno se udržuje. Zkrášlí každý prostor domácnosti i zahrady, terasy či balkonu.

Recepty SMOOTHIES

Recepty SMOOTHIES

Receptík nejen pro ty, kteří chtějí žít zdravě, ale také pro všechny, kterým je běžné mléko kvůli alergii nebo nestravitelnosti zapovězeno. Podle tohoto receptu můžete vyrobit jakékoliv rostlinné mléko, jen místo mandlí použijete jinou surovinu jako jsou např. různé ořechy, naklíčené obilí, vařená rýže apod.

Kdy se vyplatí vzít si hypotéku?

Kdy se vyplatí vzít si hypotéku?

Tímto typem úvěru je též možno provést refinancování jiného stávajícího úvěru – nejčastěji ze stavebního spoření či jinou hypotéku, dosud splácenou u jiné banky. Důvodem refinancování jsou levnější úrokové sazby, nebo poplatková struktura u „nového“ bankovního ústavu.