RAW KULIČKY

Když pečete, potřebujete takový kuchyňský přístroj, který vykoná všechnu těžkou práci za vás a zároveň učiní vaše vaření zábavné,snadné a inspirativní.

Získejte kuchyňský robot Ankarsrum - společně dokážete vytvořit zázraky. https://www.ankarsrum.com/

TIPY:

Mixér Ankarsrum je navržen tak, aby vše rozmixoval rychle - v jakémkoliv množství a jak často chcete! https://www.ankarsrum.com/product/blender/

VELIKONOČNÍ DOMÁCÍ BAREVNÉ RAW KULIČKY

Výroba domácích raw kuliček na Velikonoce je zábava pro každého. Použijte spoustu barev a popusťte uzdu své fantazii.

Velikonoční raw kuličky

Zde najdete recept na vynikající bezlepkové pralinky, které můžete dochutit tím, co máte nejraději: kokosem, lékořicí, citronem atd.

Recept:

Na množství 25-50 ks budete potřebovat:

  • 370 g ovesných vloček
  • 200g cukru
  • 2 lžíce vanilkového cukru
  • 200 g másla
  • 75 ml ovesného nápoje

Posyp:

Cukrářský posyp, kokosové vločky nebo volitelně dle fantazie.

Postup:

  • Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
  • Rozmixujte ovesné vločky, cukr a vanilkový cukr.
  • Motorovou základnu umístěte do základní polohy, sestavte nerezovou mísu s hnětačem těsta a stěrkou na těsto.
  • Šlehejte máslo dokud nebude nadýchané, poté přidejte ovesnou směs z mixéru.
  • Vypracujte těsto, vytvarujte kuličky jakékoliv velikosti a obalte v připraveném posypu.

 

VELIKONOČNÍ DORT

Sváteční Velikonoční dort

Ankarsrum Assistent Original.

Vařit a péct doma je zábava! https://www.ankarsrum.com/

TIPY:

Obohatit svůj jídelníček ovocem a zeleninou je díky našemu mixéru velice snadné. Máte nedůvěřivé děti? Skvělé! Náš mixér se stane nejlepším přítelem vaší rodiny.

Vice info naleznete zde : https://www.ankarsrum.com/product/blender/

PEČENÝ BEZLEPKOVÝ VELIKONOČNÍ DORT

Lahodný velikonoční dort s bezlepkovým bezé z ořechů. Vyberte si své oblíbené ořechy nebo semínka a rozmixujte je v našem mixéru!

Chtěli byste si na Velikonoce upéct tento skvělý dort?

Bezlepkový pečený barevný dort

Recept naleznete zde a na stránkách: https://www.ankarsrum.com/recipe

Recept:

Na korpus budete potřebovat:

  • 50 g lískových ořechů
  • 50 g vlašských ořechů
  • 50 g pekanových ořechů
  • 50 g sladkých mandlí
  • 6 vaječných bílků
  • 1 g jablečného octa
  • 200 g cukru
  • 100g hořké čokolády
  • Máslo pro zahřátí na pánvi

 

Na malinovou pěnu budete potřebovat:

  • 250 g mražených malin
  • 100 g želírovacího cukru
  • 1⁄2 lžičky vanilkového cukru
  • 300 ml smetany

 

Na citronový krém budete potřebovat:

  • 4 žloutky
  • 100 g cukru
  • 100 ml smetany
  • 75 ml citronové šťávy
  • 100 g másla

 

Na polevu budete potřebovat:

  • 200 ml smetany
  • 1 polévkovou lžíci malinového pyré
  • Bonbóny, ovoce, maliny, borůvky..

 

Postup

 

Dort:

  • Troubu předehřejte na 100°C (horký vzduch)
  • Na pečící papír nakreslete tři kruhy o průměru asi 20 cm a namažte je máslem.
  • Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
  • Přidejte ořechy a rozmixujte do hladka.
  • Sestavte plastovou šlehací nádobu s balónovými metlami a umístěte na motorovou základnu.
  • Z vaječných bílků vyšlehejte sníh. Přidejte ocet a trochu cukru, šlehejte dokud směs nebude bílá.
  • Pomalu přidávejte další cukr, dokud nebudete mít lesklou hmotu.
  • Přidejte ořechy a šlehejte vysokou rychlostí, dokud se vše nesmíchá.
  • Bezé rovnoměrně rozprostřete do připravených kruhů. Pečte 1 ½ hodiny bez otevření trouby.Pak otevřete troubu a zkontrolujte, zda je bezé upečené, pokud ne, ještě ho chvíli ponechejtev troubě. Vypněte žár a nechte bezé korpus vychladnout spolu s troubou.
  • Vystydlé bezé opatrně sejměte z pečícího papíru.
  • Roztavte čokoládu a potřete jednu stranu všech bezé korpusů, následně vložte do lednice.
  • Pro zajištění stability použijte kulatou formu, do které vložíte vždy jeden korpus. Hrany obaltepečícím papírem.

 

Malinová pěna:

  • Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
  • Přidejte maliny a rozmixujte je, následně směs přefiltrujte přes sítko.
  • Jednu polévkovou lžíci malinového pyré uchovejte na vrchní polevu.
  • Vložte malinovou směs a vanilkový cukr do hrnce a smíchejte s želírovacím cukrem. Za stáléhomíchání povařte, poté stáhněte z plotny a nechte vychladnout.
  • Sestavte plastovou šlehací nádobu s balónovými metlami a umístěte na motorovou základnu.
  • Ušlehejte smetanu a přidejte studené pyré.
  • Malinovou pěnu natřete na první korpus, vložte do lednice a nechte několik hodin odležet.

 

Citronový krém:

  • Všechny ingredienci kromě másla smíchejte na pánvi
  • Zahřívejte dokud krém nezhoustne, nemusí vařit.
  • Položte pánev stranou a přidejte máslo. Nechte vychladnout.
  • Na malinovou pěnu položte další korpus a z vrchu jej potřete citronovým krémem.Nechte v lednici několik hodin.

 

Poleva:

  • Sestavte plastovou šlehací nádobu s balónovými metlami a umístěte na motorovouzákladnu.
  • Ušlehejte smetanu a malinové pyré a šlehejte dokud směs neztuhne.
  • Hotový krém rovnoměrně rozetřete na dort.
  • Ozdobte ovocem, bonbóny nebo čím máte rádi.

 

VELIKONOČNÍ DOBROTY

Sladké dobroty

Svolejte celou rodinu a upečte si spolu velikonoční dobroty. S kuchyňským robotem Ankarsrum je pečení zábavné a snadné!

Inspirujte se našimi recepty. https://www.ankarsrum.com/recipe/

TIPY:

Namíchejte si osvěžující koktejl v horkém dni, připravte si barevné velikonoční nápoje nebo si nasekejte čokoládu na vaše koláčky - s našim mixérem vše hravě zvládnete. A mnoho dalších věcí!

Zkuste s námi tento jednoduchý recept na kokosové smoothie s mangem: https://www.ankarsrum.com/recipe

LAHODNÉ KOKOSOVÉ SMOOTHIE S MANGEM

Recept:

Budete potřebovat:Kokosové smoothie s mangem

  • 1 plechovku kokosového mléka (EKO) (400 ml)
  • 225 g mraženého manga
  • 27 g rakytníku
  • 1⁄2 - 1 lžíce tekutého medu

 

Postup:

  • Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
  • Do nádoby nalijte kokosové mléko, přidejte mango a rakytník a mixujte dokud není směs hladká. Ochutnejte a podle potřeby přidejte trochu medu.
  • Nalijte do sklenic a vychutnejte si skvělou chuť!

 

VELIKONOČNÍ DOMÁCÍ ČERVENÉ VAFLE

Červené Velikonoční domácí vafle

Domácí vafle jsou díky našemu mixéru tak snadné a lahodné! Přidejte do těsta trochu červené řepy, získáte tak krásnou velikonoční barvu a skvělou chuť.

Recept naleznete níže a na webu: https://www.ankarsrum.com/recipe/

Recept:

Na výrobu 8-12 ks budete potřebovat:

  • 150 g řepy
  • 50 g másla
  • 400 ml mléka
  • 1 vejce
  • 210 g špaldové mouky
  • 3 lžičky prášku do pečiva
  • 1 lžičku třtinového cukru
  • 1 lžičku soli

 

Postup:

  • Řepu oloupejte a nakrájejte na malé kousky. Vložte kousky do hrnce, zalijte vodou a vařtedo měkka, asi 10-15 minut.
  • Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum.
  • Uvařenou řepu dejte do mixéru a mixujte do hladka.
  • Rozehřejte máslo a vložte ho do mixéru spolu s mlékem a vejci.
  • Smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr v misce a přidejte do nádoby mixéru.Mixujte dokud nebude směs hladká.
  • Vafle pečte ve vašem vaflovači dle návodu. Podávejte s řeckým jogurtem a medem.

TIPY NA VELIKONOČNÍ KOKTEJLY

Pokud vaše rodina ráda slaví Velikonoce velkolepým způsobem, pak jsou tyhle osvěžující koktejly přesně to, co potřebujete! Jsou vynikající a v našem mixéru je vyrobíte dostatečně velké množství.

ZELENÁ VZPRUHA PRO VAŠE TĚLO

Vytvořte si tento výtečný koktejl v mixéru Ankarsrum.

Zelený zdravý koktejl z mixéru Ankarsrum

Recept naleznete níže a také na webu: https://www.ankarsrum.com/recipe/

Recept:

  • 100 ml vody
  • 100 ml šťávy z manga nebo ananasu
  • 250 g hroznového vína
  • ½ jablka
  • ½ avokáda
  • 100 g nasekané brokolice a hrst čerstvého špenátu..

 

Postup:

  • Veškeré suroviny vložíme do mixéru Ankarsrum a mixujeme, dokud nemáme rozmixované všechny suroviny v podobě koktejlu.
  • Následně, jak máme hotovo nalijeme do sklenice a můžeme ihned podávat (můžeme přidat i kostky ledu)
  • Nakonec ozdobíme kouskem manga nebo ananasu (dle vlastního uvážení)

KOKTEJL Z MANGA A CITRÓNU

Máte rádi osvěžující koktejly? Tak tenhle výtečný koktejl je pro vás jak dělaný nejnže vás příjemně osvěží, ale je také plný vitamínů.

Výtečný osvěžující koktejl z manga a citrónu

Recept naleznete níže a nebo na : https://www.ankarsrum.com/recipe/

Recept:

Na tento koktejl budete potřebovat:

  • 250 g mraženého manga
  • 1 citron
  • 500 ml limonády lehkého rumu (podle chuti)

 

Postup:

  • Vložte mixovací nádobu na motorovou základnu kuchyňského robotu
    Ankarsrum.
  • Přidejte limonádu, vymačkanou citronovou šťávu, mango a rum.
  • Rozmixujte a nalijte do sklenic.
  • Ozdobte citronem a něčím zeleným.