Poradna > Jídlo a vaření > Recepty > Tipy a triky > Vyklopení bábovky - nějaké rady a tipy?

Vyklopení bábovky - nějaké rady a tipy?

  1. Avatar
    Agněžka N. (1 příspěvek) Pondělí 25.09.2017 14:24:07

    Dobrý den, prosím o radu. Můj přítel miluje bábovky, ale jelikož s pečením teprve začínám, nevím, jak snadno vyklopit bábovku. Pokaždé se mi rozpadne. Máte nějaké odzkoušené metody jak na to? Je to lepší za tepla nebo za studena?

Řadit podle:
 
  1. Avatar
    Hana B. (2 příspěvky) Pátek 29.09.2017 09:47:46

    Kupte si teflonovou formu, bábovka se vám vyklopí jedna báseň. Opravdu stojí za to do ní zainvestovat.

  2. Avatar
    Mia Janků (2 příspěvky) Středa 27.09.2017 09:46:13

    Záleží jakou máte formu na bábovku. Já mám obyčejnou hliníkovou po babičce. Vytřu ji rozměklým sádlem nebo olejem a vysypu strouhankou. Po upečení ji vyklopím na větší plýtký talíř a pokud se jí nechce z formy ven, dám přes ni mokrou utěrku.

Vložit nový příspěvek

Váš e-mail nebude nikde publikován. Povinné položky jsou označené *.



Čísla na obrázku: